Nail Bar Enschede

Diensten/ Prijslijst

 

Bij ons kunt u terecht voor de behandeling: Manicure, gellak, spa pedicure en acrylnagels.

Hieronder staat een korte beschrijving wat u kunt verwachten per aangeboden behandeling en wanneer het voor u interessant is.


Manicure

Wilt u mooie verzorgde nagels, maar geen kunstnagels en geen kleur gellak op, dan is de behandeling manicure een goede optie. Uw nagels worden geknipt en/of in een mooie vorm gevijld.  Nagelriemen worden verzorgd en oud/los huid wordt verwijderd. Na afloop wordt de nagelriemen met nagelriem olie verzorgd en handen met handlotion.


Gellak 

Uw nagels breken snel af en u wilt toch een klein beetje versteviging, maar geen kunstnagels, dan kunt u kiezen voor een gellak behandeling. U krijgt een korte manicure. Uw nagels worden geknipt en/of in een mooie vorm gevijld. Nagelriemen worden verzorgd en oude/losse huid wordt zoveel mogelijk verwijderd. Met als volgt vier lagen gellak. Dit zorgt voor de stevigheid, om uw nagels de mogelijkheid te geven om door te groeien. Keuze uit meer dan 100 kleuren. De gellak blijft gemiddeld 2/3 weken goed zitten.

Gellakbehandeling is ook mogelijk op uw teennagels. Uw teennagels worden geknipt/bijgevijld, nagelriemen worden verzorgd, oud/los huid wordt zo veel mogelijk verwijderd en met als volgt een kleur gellak dat wordt aangebracht. de gellak op uw teennagels blijft 6-8 weken goed zitten. Tijdens uw behandeling kunt u genieten van de massagefunctie van de spa stoel.


Acrylnagels

Hebt u altijd al lange nagels gewild, maar breken ze af omdat ze te zwak zijn, dan kunt u bij ons terecht voor acrylnagels. Het zorgt voor stevigheid, zodat uw nagels de kans krijgen om te groeien. Door middel van tips kunnen wij het voor u verlengen, zodat u direct kan genieten van mooie lange nagels. 

Acrylbehandeling is ook mogelijk voor nagelbijters. U kunt kiezen uit:

Natural, acrylnagels op eigen nagel voor versteviging of met verlenging, zonder gellak.

Incl. gellak, acrylnagels met of zonder verlenging en met als afsluiting een kleur gellak op.

French, acrylnagels met of zonder verlenging met een strakke witte rand.

Of Babyboom, acrylnagels met of zonder verlenging met overloop van het witte randje. French maar dan met een vervaagde lijn(overloop) en dus geen strakke lijn.


Spa pedicure 

Hebt u zin in een klein ontspanningsmomentje en u wilt met mooie verzorgde en zachte voeten lopen, kunt u bij ons terecht voor een spa pedicure behandeling. Tijdens de behandeling kunt u lekker genieten van een massage dat u erbij krijgt van de functie van onze spa stoel. 

Uw voeten gaan als eerste in een voetenbadje gevuld met water en zoutkorrels. Vervolgens worden uw teennagels geknipt en bijgevijld. Nagelriemen worden goed verzorgd en oud huid wordt zo veel mogelijk verwijderd. Na afloop wordt er met olie uw voeten zacht gemaakt door middel van een korte voetmassage , zodat u lekker ontspannend de studio verlaat. U kunt bij de behandeling kiezen voor een gellak kleur naar keuze.

(LET OP: geen medische pedicure).


Spa stoel met een heerlijke massagefunctie


 


Dip Powder

  • Dip powder van Kiara sky

Dip Powder is een systeem dat geen beschadiging aan uw nagelbed veroorzaakt, het is vrijwel geurloos en bevat vitamines en calcium voor het versterken/verlengen van uw nagels. 

Dip Powder: de product is interessant voor u als u versteviging wil van uw natuurlijke nagels. Verlenging is mogelijk door middel van tips. Het blijft gemiddeld 3 weken goed zitten.


Rubberbase

heeft uw zwakke nagels en breekt het constant af of de gellak wilt maar niet goed hechten aan uw nagels, maar wilt u geen kunstnagel en wilt u dat het nog natuurlijk aanvoelt, dus niet te dik aanvoelt,  is een rubberbase een goede methode  om te gebruiken. 

Het hecht goed aan de nagels als basis en het is net iets steviger dan de normale base wat bij gellak behandeling wordt gebruikt. Het wordt op de natuurlijke nagels gebruikt en door middel van een tip is het zelfs mogelijk een kleine/korte verlenging te maken.


BIAB behandeling 

Bent u een nagelbijter of breekt u nagels telkens in omdat ze te zwak zijn, is BIAB (builder in a bottle) een goede methode om te gebruiken. Hiermee kunt u uw nagels verstevigen/ met een kleine verlenging uw nagels verstevigen, om uw nagels de mogelijkheid te geven te laten groeien. 

BIAB is een flexibeler en verstevigende gel waarmee u een egale nagel kan creëren. In de gel zit een bepaalde voeding voor de nagels. na een tijdje te gebruiken merkt u door de voeding dat de nagels steviger en gezonder van zichzelf worden.Verzorgingsproducten

Naast de diensten bieden wij u ook nagelproducten aan om u te helpen met het onderhouden van uw eigen nagels thuis. U kunt denken aan vijlen, nagelriemolie, handlotion en meer. 

Voor meer informatie en prijzen van de producten, kunt u informeren in onze studio.

 


 Massage lotion voor handen en voeten 240ml
  

Nagelriem olie van O.P.I.

 Nagelriem olie 


Let op!! Prijswijziging per 1 juli 2022